Rabo ClubSupport

Ook dit jaar doet Shantykoor Riessen mee met de actie ‘Rabo Club Support’ De Rabobank verdeelt ieder jaar een geldbedrag onder de deelnemende goede doelen. De leden van de bank bepalen, door te stemmen, welke stichting of club een financiële bijdrage krijgt en hoeveel.

Het bestedingsdoel van Shantykoor Riessen is het verder verduurzamen van ons clubgebouw "De Zangkoele". Verduurzamen is nodig om de kosten in de toekomst te drukken. In 2022 hadden we ook dit bestedingsdoel, we hebben al wat gerealiseerd door o.a. zonnepanelen te plaatsen. We hopen door de bijdrage dit jaar nog meer te kunnen verduurzamen.

Als Rabo-lid kun je ieder jaar 3 stemmen op jouw drie favoriete club uitbrengen. Onder "lidmaatschap" lees je wat het inhoudt om lid te zijn én kun je je meteen aanmelden. Lid worden kan gratis en heel eenvoudig via de Rabo App.

We hopen ook dit jaar weer op jouw steun, en misschien wil jouw familie, je buren, vrienden en kennissen ons ook wel een steuntje in de rug wil geven door op Shantykoor Riessen te stemmen.

Het stemmen kan via de Rabo app of via de website van de Rabobank van 4 september t/m 26 september 2023

Beste stemmers, namens alle leden van Shantykoor Riessen alvast bedankt.