Agenda

Datum: 13 Februari 2020

Valentijnsdag senioren Holten

Viavie Welzijn heeft ons uitgenodigd voor de Valentijnsbijeenkomst van de senioren in Holten. De bijeenkomst is op donderdagmiddag in de Kandelaar te Holten

Datum: 14 Maart 2020

Krönnenzommer

De begeleiders en de bewoners van Krönnenzommer in Hellendoorn hebben ons gevraagd om een optreden te geven in de grote zaal van Krönnenzommer.

Datum: 16 Mei 2020

Voorjaarsmarkt Wellehof

Evenals vorig jaar wordt er weer een voorjaarsmarkt georganiseerd waarvan de opbrengst is bestemd voor de Alzheimer stichting. Dit jaar is de markt rond de Wellehof. Shantykoor Riessen zingt mee tussen 11 en 1 uur.

Datum: 1 Juni 2020

Pinkster2 de Pot Markelo Doedag

De organisatie van De creatieve dag bij café de Pot Markelo heeft ons voor 2e Pinksterdag uitgenodigd voor een optreden.

Datum: 20 Juni 2020

Zomerwende shantyfestival

Shantykoor Riessen organiseert op de 3e zaterdag van juni op het Schild te Rijssen een festival waaraan Shantykoren "de Stuwzangers"uit Vilsteren en "Maritiem"uit Winschoten dit jaar meewerken.

Datum: 3 Oktober 2020

10e Open Muzioek Estafette Heino

Na het daverende succes van afgelopen jaar is ons koor ook voor de 10e editie uitgenodigd. De prachtige akoestiek van de kerk midden in Heino belooft weer een fantastisch optreden.