Midwinterfair

Op woensdag 28 december 2022 organiseert Shantykoor Riessen een gezellige Midwinterfair van 10.00 uur tot 21.00 uur. De fair staat helemaal in het teken van gezelligheid, saamhorigheid en muziek. Geniet van een winters feest met gezellige stands, heerlijke versnaperingen en leuke activiteiten.

Een Midwinterfair waar standhouders hun eigen streekproducten tonen op het gebied van eten, decoratie en creativiteit. Natuurlijk kun je ook terecht voor kunst, kleding, verzorgingsproducten, tuindecoratie, brocante en de mooiste handgemaakte producten. Ook is er een verloting waar u de mooiste prijzen kunt winnen.

Op het open podium willen wij iedereen met een muzikaal talent de mogelijkheid geven een optreden te verzorgen.

Rondom het clubgebouw “de Zangkoele” is er voldoende ruimte om 30 tot 35 kramen te plaatsen. Shantykoor Riessen heeft het gebouw in gebruik voor de verkoop van eten en drinken.

Een kraam huren kost € 30,00, een eigen verkoopvoorziening is ook mogelijk. Bij de kraamhuur is het gebruik van stroom voor verlichting van de kraam inbegrepen. Verlichting inclusief stroom bij een eigen verkoopvoorziening kost € 8,00 (is verplicht)

We vragen een borg van € 30,00 die u terug krijgt als u uw plek inneemt of verrekend wordt met de huur of verlichting.

Er zijn natuurlijk onzekere factoren, Corona, sneeuw of storm kan roet in het eten gooien. Uiterlijk 23 december 2022 beslissen we of de Midwinterfair doorgaat. Als het evenement door ons wordt afgeblazen wordt de borg teruggestort, indien u zelf besluit niet te komen dan wordt de borg niet teruggestort.

Als u belangstelling heeft om uw producten op de fair aan te bieden of wil je deel nemen aan het “open podium” meld je dan aan! Vul het Aanmeldingsformulier in en mail deze naar info@shantykoorriessen.nl.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jannes Mensink op 06 - 51 48 93 90.